Volwassenen

Heb jij het gevoel dat je vastloopt. Contacten met je omgeving verstoord raken en je niet meer in staat bent dat verstoorde evenwicht te herstellen. Heb jij korter of langere tijd geleden te maken gehad met; verlies van je werk, een overlijden van een dierbare, overspoelende gevoelens ten gevolge van een verlieservaring, verlaat verdriet, seksueel misbruik, verlies door suïcide of anders. Wil je hulp bij het om leren gaan met deze verwarrende en/of overspoelende gevoelens. Weet je welkom in mijn praktijk. Ik weet uit ervaring hoe spannend het kan zijn om die eerste stap te zetten. In gedachten heb je dit al gedaan, doordat je op deze site terecht bent gekomen. Ik wens je een plek waar jij jezelf mag zijn en op jouw eigen wijze en tempo aan de slag kan met jouw hulpvraag. Ieder rouwproces is uniek. Ook jouw rouwproces is dat! Niet ieder rouwproces kent trauma, maar ieder trauma kent wel rouw. Vanuit vertrouwen en verbinding nodig ik je uit om te onderzoeken waar je vraag ligt. Om weer in contact te komen met wie je ‘in wezen bent’!

De uitgangspunten vanuit het systemisch werk geven mij een kader om persoonlijke problemen in een grotere context te plaatsen. Het traumawerk en rouwverwerking geven daarin een verdieping. De begeleidingsvorm is afhankelijk van wat op dat moment het meest aansluit bij jou! Middels gesprekken, lichaamsgericht werken of bijv. diverse creatieve werkvormen onderzoeken we hoe je je hulpvraag kan uitwerken.

We volgen jouw tempo. Je leert omgaan met overspoelende emoties. We onderzoeken je beweging middels lichaamsgericht werken, experimenteren met nieuwe vormen van contact maken in een veilige context. Je hebt inzicht in jouw overlevingsmechanismen. Je kunt je beter ontspannen. Je emotionele pijn verminderd. Je hebt meer inzicht in jezelf en hoe jij de verliezen hebt overleefd. Je maakt contact met je lichaam, waardoor je beter weet wat je wel of niet wilt en kan daardoor duidelijke grenzen aangeven en meer keuze mogelijkheden ervaart.

‘Wij kunnen niet aan onze geschiedenis ontsnappen, zelfs wanneer we ons voornemen dat te doen. Wij dragen de geschiedenis in ons, zelfs wanneer die voor ons verborgen blijft of wanneer we denken dat ze voor anderen verborgen blijft’ -Hemmerechts

 

Tarieven

Kennismakingsgesprek
GratisTijdens dit kennismakingsgesprek bespreken welke hulpvraag je hebt en deze passend is bij het aanbod. Tevens onderzoeken we ook of er een wederzijdse klik is.

Consult-Begeleidingsduur
€85,00 per uur/ €120,00 per 1,5 uur.

Individuele begeleiding is vrijgesteld van BTW. Tarieven gelden ook voor (beeld)belafspraken.
Indien gewenst kan een schriftelijk verslag worden gemaakt van de begeleiding.