Reviews


HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6This input should not be filled out
* VerplichtEen foto toevoegen?

Alle beoordelingen

All  

Heb veel aan de begeleiding gehad.
We hoefden niet alleen te praten maar ook spelletjes gedaan.

Sil    20 januari 2021  
All  

Roza, dank voor je begeleiding het afgelopen jaar. Jou kracht is om te kijken en aan te voelen waar een kind behoefte aan heeft qua begeleiding. En dat vergt geduld en aanpassingsvermogen. En steeds weer stond mijn dochter centraal.. Dank! Ook ik heb inzichten gekregen en adviezen die ik nog steeds gebruik. Dank voor de fijne gesprekken, je vertrouwen en je geduld .. mede namens mijn dochter.. bedankt ❤️

Marianne den Hartog    23 februari 2021  
All  

Wat Jan van Roza heeft geleerd was de houvast die Roza bood in tijden van rouw. Het durven uitspreken dat je verdriet mag hebben en vooral dat dit niet alles overheersend hoeft te zijn, je kan er voor kiezen om het er te laten zijn zonder dat de rest van je leven stil staat. Daar is Jan ontzettend mee geholpen, hij kon weer door. Bedankt Roza

Jan    25 februari 2021  
All  

Wij hebben de begeleiding van Roza als prettig en waardevol ervaren. Ze heeft Hayley erg geholpen tijdens haar rouwproces en zeker ook bij andere dagelijkse dingen zoals bv. faalangst. Ook heeft ze ons samen (moeder en dochter) hierin begeleidt. Het was soms pittig, maar het heeft ons veel gebracht.

Debby en Hayley    22 januari 2021  
Reviews  

Ontzettend fijn en waardevol vond ik de begeleiding van Roza van De Schatkist. Ze heeft een tijdlang met me opgelopen en gaf me nieuwe inzichten en handvatten. Zo kon en durfde ik het uitgestelde rouwproces, dat vaak volgt na jong ouderverlies, alsnog aan te gaan. Ik kan Roza van harte aanbevelen, haar begeleiding vond ik erg prettig en de informele sfeer was fijn. Zonder haar hulp had ik het vast (nog) niet aangedurfd. Ondanks dat het ontzettend pittig en zwaar was, ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Het heeft me veel gebracht.

M    26 mei 2020  
Net dat zetje gekregen.  

Wij zouden ieder kind wel een paar gesprekken met Roza toewensen. Het kan ze net dat ene zetje de goede kant weer op geven. Ook als het niet direct rouw betreft maar bijvoorbeeld de angst voor veranderingen of dingen die je niet in de hand hebt. Als ouder weet je het soms al niet hoe je met bepaalde situaties om moet gaan in het leven, laat staan als je nog jong bent en niet eerder aan de hand hebt gehad. Wij hebben ervaren dat Roza onze zoon net dat stukje inzicht in zichzelf heeft kunnen (terug)geven waarmee zijn zelfvertrouwen is gegroeid en hij weer vrolijk en vol levenslust door kan! De sessies hebben wij als zeer positief ervaren.

Mariëlle    19 april 2021