Visie

Door mijn persoonlijke levensreis met alle ervaringen op gebied van verlies en rouw werk ik vanuit mijn hart. Als christen sta ik in relatie met mijn Schepper en de wereld om me heen. Verbinding, enthousiasme, geduld, lef en humor zijn voor mij belangrijke sleutelwoorden. Ik wil als schatgraver mee zoeken naar dat wat nodig is voor het kind en de jongere. Hierbij kan ik niet zonder de belangrijke anderen om hen heen. Vanuit de contextuele benadering zoek ik aansluiting. Dit betekent dat ik het kind of de jongere niet zie als een ‘los’ individu, maar als een individu binnen de context van een gezin, familie, school, buurt, kerk en cultuur. We gaan op zoek naar deze krachtbronnen en ondersteuning. Hierdoor kan er weer ontwikkeling ontstaan en stap voor stap kunnen de verliezen worden aangegaan en worden verweven. Om zo samen op verhaal te komen en binnen de context het verhaal een veilige bedding te geven.

Mochten we tijdens de begeleiding ontdekken dat er meer nodig is voor het kind of de jongeren dan overleg ik dit altijd. Samen onderzoeken we dan welke hulp het beste aansluit.

Verliezen gaan nooit over of weg. Ze blijven deel van wie jij bent. Elk verlies kent ook zo de achterkant van de liefde. De parels die zijn overgebleven. De schatten die je nooit meer kwijt wilt. Deze leren zien en kunnen benoemen werkt mee in het samen helen.

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig
mogelijk contact met u op. Mailen of bellen kan ook! info@deschatkistverlies.nl of 06 -18435459

Maak een afspraak

Wereld

Er leeft een wereld in jou.

Je kunt afscheid nemen van je familie en vrienden.
En kilometers bij ze vandaan gaan wonen, maar...
Je zult ze altijd bij je dragen in je hart, je hoofd, Je maag, omdat je niet alleen in een wereld leeft,
Maar er leeft een wereld in jou.

Vrij vertaald naar Frederik Buechner,
Telling the Truth
wereld