Opening Praktijkruimte

Wat een feest! Na maanden van klussen, dromen en handen uit de mouwen is de praktijkruimte klaar voor gebruik! Een ruimte waarin jij jezelf mag ontmoeten, waarin je welkom bent en op jouw tijd en wijze verder mag ont-wikkelen en ontwarren, ontdekken en groeien. Ik ben nu al een aantal weken in mijn ruimte aan de slag en voel me een gelukkeling om een ieder welkom te mogen heten! Een ruimte waarin met hart en ziel aan gewerkt is en naartoe gedroomd is. Welkom als je vragen hebt! Mijn hart maakt een sprongetje. Zo dankbaar om een ieder te mogen ontvangen met zijn of haar verhaal!

Wees welkom!

Met je tranen en gemis
met je boosheid en verlangen
en met alles wat er is!
kijkend naar de schatten
die je nog steeds bij je draagt
langzaam mogen ze ontvouwen
in de tijd die dit van je vraagt!
neem je tijd om te ontdekken
schatten die verborgen zijn
of de schitter zijn verloren
door verdriet, verlies en pijn!
om ze langzaam te ontmoeten
want ze zijn een deel van jou!
niets hoef je hier te verzwijgen
alles mag hier welkom zijn!

Welkom!
Roza Boer